(un)important odkazy

Na čem zrovna jedu: Challenge

2013/08/12

#1 - Write some basic things about yourself

...well, tohle mi hádám poslouží místo představovacího nebo znovu-představovacího článku, o kterej jsem ubohej novej bloček ošidila.

Tak fajn. Nepotřebujete vědět, jak se jmenuju (normálně. Jméno český, příjmení až tak ne.), jak vypadám (no, nebudeme si dělat iluze, ehm), jakýho jsem znamení (Panna. A pokud mě nechcete naštvat, pište to zásadně s velkým P. Pokud možno to s velkým P i vyslovujte. A bez lacinejch vtipů! Dík.), ani co zrovna piju (zelenej čaj, dík za optání, je dobrej). 

Prostě. Jsem Anni a spravuju tento blog. Jak jste si mohli všimnout.

Vlastnostmi nechutně perfekcionistická, jen trošičku nezodpovědná a samozřejmě okouzlující po všech stránkách. Tak trochu gotická metalistka, naprostej cvok, wannabe writer, zcela nepatrně recenzent, z nudy rádoby fotografka, která krom knížek našla zalíbení i v módě a díky tomu má naprosto a absolutně přecpanej pokoj. 

Já jsem to zrzavé, kostnaté, anorektické cosi. Holka, kterou nepotkáte bez sluchátek v uších a většinou se to zrovna klátí na podpatcích. Bez čtečky a diáře jsem jako bez ruky. Teda, bez diáře jsem jak bez ruky, bez čtečky (nebo knížky) jen znuděná. Těžko rozhodnout, co je horší. Nedá se říct, že bych se dvakrát kamarádila s pondělky, to zná asi každý, ale asi jako jediná mám velmi zvláštní vztah se středou. Neptejte se.

Jo, a žiju spíš v noci. Dopoledne je podle mě ideální doba na vyspávání, a rozhodně špatná doba na učení se (proti sezení ve škole nic nemám, to se počítá mezi vyspávání). Ale jak nad tím tak přemýšlím, neznám vhodnou dobu na učení se. Takže tak.

Btw, I'm caffeine-addicted and I'm proud of it! :3 Aspoň něco smysluplnýho v mým životě.

4 komentáře:

  1. Anni? Nová forma prezývky?:)
    Zaujímavo napísané, ako vždy.^^
    Inak... komentujem!:D Síce krátko, ale pokrok.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vyvinutá speciálně pro Zatracení :)
      Děěěěěěkuji, blogmate :) A taky děkuji, žes mě k tomu dokopala :)
      :D Bezva^^

      Vymazat
  2. Víš, taky bys měla psát recenze!! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze mě neba. Challenge is better. Jen dodržovat timing... x_X

      Vymazat

You can say anything you want. Well... I probably won't bite you.