(un)important odkazy

Na čem zrovna jedu: Challenge

2013/10/02

Fragments...

...of Facebook conversations.

Občas se mi v konverzaci s někým povede vcelku dobrá hláška, nebo prostě věci, co nechci zapomenout, ale je mi zcela jasné, že hledat to za dva měsíce v historii se nedokopu. Proto jsem se rozhodla to prostě naházet sem, samozřejmě s 'zanonymovanou' identitou. A možná pár vysvětlivkama.

Tohle by klidně mohlo nést název "Anni se cítí deprimovaná svým velkým zadkem... a když je jí něžně vysvětleno, že z hlediska logiky žádný nemůže mít, tak se cítí deprimovaná ještě víc. A označuje se za skinny bitch, což má od Alii (dík, drahá)."

Inteligenta po nějakých 4 letech aktivity na Facebooku napadne, že se to dá přepnout do angličtiny. (Ano, Anni, objevilas Ameriku.) A následně nad tím vyslintává... a vyslintává... a otravuje s tím všechny okolo... (Akorát si říkám, že pokud bych vyrostla, nebylo by to špatný. Hm. Jdu to přepnout zpátky.)

Hromadný chat magorů. (Mimochodem, 1. a 3. řádek nepíše ta samá osoba, to mají jen podobně laděné profilovky. Jako barevně.) ((Mimochodem2, osoba n. 3 potom zkazila ":DDDD" řetězec! -.-)

Jo, já vím, neměla bych se vztekat, budu mít vrásky. Ale tohle je prostě OŠKLIVÉ. No tak, lidi, to je vážně takovej problém psát to znamení s velkým 'p'? Aspoň by nedocházelo ke trapným situacím... :D

2 komentáře:

You can say anything you want. Well... I probably won't bite you.