(un)important odkazy

Na čem zrovna jedu: Challenge

2013/08/03

The perfectionist.

aneb Když si stáhnete milion charakteristik svýho znamení a obohatíte to chytrými komentáři. Kdyby to někoho zajímalo... je to pod perexem. Kurzívou jsou věci, co jsem měla potřebu zvýraznit. Tučně jsou ty inteligentní poznámky. Ehhem.

„Má své záporné rysy, které vás mohou velice rozčilovat. Jeden z nich je ten, že zarputile věří, že nikdo nedokáže dělat všechno tak pořádně a výkonně jako ona. Co vás ale opravdu dopálí, je, že zpravidla to skutečně nikdo tak neumí.“ – LOL. Muhaha. I’m evil.

Žena Panna skoro pokaždé odhadne kritické recenze dopředu. Jedním z jejích klíčových slov je bystrý úsudek. Miluje hry, koncerty a knihy, ale je neobyčejně kritická k jejich obsahu. Stejně tak kritická je k vaší kravatě a účesu a k tomu, co děláte a co říkáte. Kritizovat je pro ni stejně přirozené jako dýchat. Panna je věčná perfekcionistka a bez ní bychom byli všichni pořádně zanedbaní. Nekritizujte ji však. To je proti pravidlům.“ – TAK! Admit it, the world needs me :D (A k první části: já si říkala, proč vlastně tolik knih skopu pod zem). Raději byste jí neměl dělat to, co dělá ona vám. Její jasnozřivost jí dovoluje vidět vlastní nedokonalost stejně dobře jako vaši a soudí sama sebe často a bezohledně, což je důvod, proč cítí, že od vás v tomto ohledu nepotřebuje žádnou pomoc. Dá se o ní po pravdě říci, že je "svým vlastním nejpřísnějším kritikem" - Důvod mýho (ne)sebevědomí.

Navzdory své skromnosti a přirozené ostýchavosti je dost silná, aby utěšila druhé, když se jim nad hlavami stahují černé mraky. Její tichá odvaha a hluboký smysl pro zodpovědnost často působí jako kouzelné lepidlo, které drží rodiny pohromadě. Zřejmě bude dobrá kuchařka a nikdy vás neotráví polévkou. – Pro všechny, kdo mi nevěřili, že umím vařit. (A kdo by, proboha, trávil polívkou?! Tráví se zásadně vymakaným dezertem, ten sní 90% lidí… na rozdíl od polívky... Blah. To je jako by se někdo snažil někoho otrávit špenátem. Nebo, co já vím... plněnejma paprikama. To by taky nesežralo ani jedno moje morče, a že jsou obě neobyčejně žravý.)

Tyto ženy mají málokdy víc než jedno nebo dvě děti a zdá se, že nepotřebují mateřství k uspokojení svého ženství. - TOLD YA!!!!!!!!!!!!!!!! (však ty poznáš, že je to message pro tebe, pokud se k tomu dostaneš. Vcelku doufám, že nedostaneš. To by znamenalo, že znáš tenhle blog. A… ehm… neměl bys znát tenhle blog. Protože pokud znáš tenhle blog, tak to znamená, že o mně a mojí – neexistující – inteligenci ztratíš veškerý mínění za tři… dva… jedna… :D)

Budete mít manželku, která si nikdy nepůjčí váš holicí strojek ani nepoužije váš zubní kartáček na líčení očí. – Tohle některý dělaj? Ble. I don’t wanna live on this planet anymore.

Když budete nemocný, bude se o vás starat jako anděl a nezahanbí vás flirtováním s vaším nejlepším přítelem. Bude vždy pečlivě oblečená a bude schopná se s vámi bavit i o jiných věcech než o plenkách a drbech z módního salonu. Dostanete od ní veškerou věrnost a oddanost, kterou si zasloužíte. – Kdo se, for God’s sake, chce bavit o PLENKÁCH?! Svět se zbláznil.

Panny sú starostlivé, obozretné, skôr nesmelé a opatrné, obdarené bohatou fantáziou. Majú silne vyvinutý rozum s analytickými schopnosťami, vynaliezavého ducha a vďaka svojim vlastnostiam môžu riešiť zložité úlohy a objavovať zložité systémy. Sú neustále v strehu, a preto sa len veľmi ťažko dajú preľstiť. A čo určite neznesú je kritika ich počínania. Časté sú tiež ich obavy, že budú nesprávne pochopené, (- tohle hodně vysvětluje. Třeba to vysvětluje to, proč JÁ hodně vysvětluju.) neveria intuícii, otvorenosti, a skôr ako sa pre niečo rozhodnú, chcú si všetko poriadne rozmyslieť.

Lidé narození ve znamení Panna jsou starostliví a vždy rádi pomohou. Divné je, že naopak opravdu hodně neradi pomoc přijímají. Nechtějí mít pocit, že jsou někomu něco dlužni nebo pocit, že by měly být na někoho pomoc odkázáni. – takže tak. 
Slídí tak dlouho, dokud o určité věci vědí vše, co potřebují. Jsou při této činnosti obdivuhodně obratní. Informace z různých zdrojů dávají dohromady, neznámé si domyslí a sestaví tak neobyčejně přesný obraz.  o.O Někdo mě sleduje!

Rovněž jsou tito jedinci mimořádně citliví k utrpení druhých. Zbytečně se tak trápí. – ehhem ehhem… ne… to není o mně… to vůbec není o mně…

Vaše postava bývá často středně vysoká, s pravidelnými tvary a vysokým, působivým čelem, pod kterým bývá kritický pohled. Přímý nos lemují krásná ústa – Hele, lidi, kdo mě znáte osobně – je to pravda? :O

Módní výstřelky ji neosloví, má ale svůj nezaměnitelný styl. – Áno prosím. Hádám budu jedinej člověk na světě, kdo kombinuje hardcore gothic styl se sakem a pouzdrovýma sukněma.

Občas ale trpí díky vysokým nárokům i na sebe duševním napětím, protože si naberou více, než dokážou zvládnout. – hmmm… jo. Vcelku často.

K mladším sourozencům se chovají velmi starostlivě a pečlivě. Starší akceptují a nemají potřebu s nimi bojovat o lepší postavení. Avšak je třeba udržet stejný metr pro všechny sourozence a to bez ohledu na věk. – Mami, pokud tohle někdy uvidíš… možná bych s bratrem vycházela líp, kdybyste mi dávali najevo, že mě aspoň akceptujete… nebo… máte rádi? Víš, ono to bolí, když on dostane veškerou lásku a pozornost a na mě zbyde jenom absolutní nezájem a snaha mi co nejvíc ztrpčit život. Nechci, abyste mě upřednostňovali, nechci, abyste se věnovali jenom mně. Jen by bylo fajn, kdybyste aspoň občas naznačili, že jsem pro vás s narozením M. nepřestala existovat…

Títo praktickí a racionálni ľudia majú sklon k sebaobetavosti, pretože sa snažia svoje vlastné záujmy často podriaďovať dôležitejším veciam. Pre svoju veľkú náročnosť sú ľudia narodení v znamení Panny voči ostatným mimoriadne kritickí a súčasne si sebakritikou podkopávajú aj vlastné sebavedomie. – já už to snad ani nekomentuju. Ale řekla bych, že něco podobnýho jsem slyšela už od tolika lidí, že si začínám myslet, že já jsem se o ty dva měsíce dřív prokopala na svět (dobře, jen jsem se chytře pokusila o sebevraždu, aby mě dostali ven… No já se vsadím, že jsem mamku i slušně varovala, ale ona to ignorovala, tak jsem to vzala ven takhle, no.) prostě proto, abych se narodila v Panně. Fakt že jo. Jsem očividně i trochu tvrdohlavá... :D

4 komentáře:

  1. Hmm, na mě to také sedí. Taky moc kritizuji knihy. A vysoké čelo mám také! :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Helehele, kdepa jsi to sebrala? Já bych si početla o Váhách třeba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Google -> Panna - charakteristika znamení -> proklikání prvních 4 stránek.

      (You're welcome :D)

      Vymazat
    2. A já si půjdu počíst o Racích :D

      Vymazat

You can say anything you want. Well... I probably won't bite you.