(un)important odkazy

Na čem zrovna jedu: Challenge

2013/08/19

#8 - Three things you want to say to different people

Tak jo. Tohle bude... no... těžký... lehký... já ani nevím, momentálně mám totiž tak trochu "zamlženo". Tak říkám stavu mysli při nemoci, kdy vám k mozku nic nedoléhá, nebo doléhá zpomaleně a cítíte se ospalí, ale nejste schopní spát. Sviňárna toto.

#0 (a vím, že podvádím)
Drahá angíno, budeš tak laskavá a vypadneš už konečně? Mám tě dost, ráda bych se vyspala, ráda bych byla v pohodě a ráda bych žila. Nemám nejmenší zájem o válení se v posteli zrovna s TEBOU, i když ty mě očividně hrozně miluješ, když se ke mně pořád vracíš. Víš co, just fuck off. Děkuju moc.

#1 (bacha, je to přeslazený)
Miluju tě. Začala jsem tě mít ráda loni někdy v září a v říjnu jsem si uvědomila, že jsem zamilovaná, že tě chci, že už jen tvoje přítomnost mě naplňuje neskutečnou radostí. Pak jsem s tebou začala trávit čas a dovolovat si čímdál víc a já bych řekla, že už je to zřejmý... To to nevidíš, ignoruješ, nebo se jen nemůžeš odhodlat? Já si totiž nejsem jistá, jestli někdy seberu tu odvahu... 

#2 (trochu smutný, vyndejte si kapesníčky)
Nevím, jestli jsem něco udělala, jestli za to může ten blbej den, nebo jestli už mě máš prostě dost... anebo jestli si zas 'nic' vykládám jako 'něco'. Každopádně by mě vážně zajímalo, co se stalo, a jak se tvůj vztah ke mně změnil, protože tohle není normální. Možná si to namlouvám, ale fakt mi přijde, že se ke mně poslední dobou chováš dost zvláštně...

#3 (a už zase jednou podvádím)
Arvi. Šárinko. Ens. Ali. Nelli. Ségra. Ells. Cecilko. Maddie. Vílo. Míšo*. Ven. Ani. Mám vás hrozně, hrozně, hrozně moc ráda. Jsem neskutečně ráda, že jsem vás poznala, některé z vás dokonce už i osobně (a s tím zbytkem to určitě napravíme). Ať už se poslední dobou bavíme nebo ne, ať to kdy bylo jakkoliv špatný, stejně bych bez vás nedokázala žít. Girls, you're totally making my days and brightening my life. Thank you.

#4 (ano, jsem si vědoma, že to byly THREE THINGS a už píšu PÁTOU, ale angína se nepočítá a já toho mám na srdíčku moc :D)
Drazí spisovatelé, zvlášť mí oblíbení. Děkuju za to, že existujete, děkuju za to, že píšete, nebo že jste psali, ale občas vás nenávidím. Ty cliffhangery, zbytečné smrti postav, napjaté momenty, milostné trojúhelníky! Řekla bych, že někdo z vás mi brzo způsobí infarkt, protože přestat prožívat knížky?! Nemožné.

5 komentářů:

  1. Taky jsem tě moc ráda poznala :3 Těším se, až se zase uvidíme a škoda, že ty prázdniny OPĚT nevyšly! =/ Ale jednou to prostě vyjde! =)

    OdpovědětVymazat
  2. :3 Aj ja ťa mám rada & raz to hádam vyjde.
    Inak s posledným bodom sa plne stotožňujem.:D

    OdpovědětVymazat
  3. Oh, I love you too, sweetheart! :) Jdu napsat i svůj příspěvek, ať to mám pro dnešek "z krku". :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ochich ach! <3

    Zase srdíčko. Dneska se se mnou něco asi děje. :o)

    OdpovědětVymazat

You can say anything you want. Well... I probably won't bite you.