(un)important odkazy

Na čem zrovna jedu: Challenge

2012/12/15

And then everything went silent .

Ehm. Nějak nemám ve zvyku psát úvodní články, toho už si snad někdo musel všimnout. I když pochybuju, že mě někdo následuje po všech těch blozích. Nechápejte mě špatně. Já miluju BL. Ale potřebuju místo, kde může vypustit a nemyslet. Kam můžu psát osobní bl(b)áboly bez toho aby je někdo četl.

Připadám si jako cvok, když se těším na pondělí. Protože o víkendu tu není nikdo, kdo by mi dodával útěchu. Může celé hodiny ležet a číst, ale this isn't quite enough. Když se rozhodnu socializovat a vlezu na chat, všichni mě nakonec nenápadně odignorují (čemu se divím? Já jsem tak zajímavá až jsem nezajímavá). Zato ve všední dny jsem šťastná. Naprosto, úplně a dokonale šťastná.

Mám někoho, kdo mě chápe. Někoho, s kým vydržím, s kým dokážu trávit čas. Poslední dobou mi vadí lidská společnost. Respektive, společnost všech ostatních (vyjma někoho). Každý něco chce, každý potřebuje radu... anebo si prostě vylít zlost. Tak tu sedím, piju kafe, těším se na to, jak nebudu spát a hladím Šklíbu po imaginárním kožichu. A odpočítávám sekundy do pondělí.

Tak takhle jsem se rozhodla začít blog. Bezva.

3 komentáře:

  1. Úvodní články jsou zlo (a s tím mám zkušenosti, když jsem asi před rokem měla blog o jedné nejmenované zpěvačce :D) Těch blábolů se nemůžu dočkaat!

    Hele, nejsi sama kdo se těší na pondělí. Já jsem byla od minulého čtvrtka doma s chřipkou, a teď mě láká i to vězení ehm škola...

    Ehm ehm ehm... Nevylož si to špatně, ale můj nemocný mozek vytvořil představu, jak sedíš ve velkém křesle u krbu, v ruce sklenku vína (ano vína ne kávy) na obličeji výraz alá zabiju tě, hladíš kočku, a každou chvilku nervózně pohlédneš na hodinky :D Tudíž jsem se málem zadusila smíchy :D

    A jen tak poznámka pod čarou... proč jsem četla krkací panenka? :D

    P.S. Stydne nám králík!


    OdpovědětVymazat
  2. /Strašlivě uraženě sedí a mračí se/

    Já, že tě odignoruju, jo? :D Ale jinak máš pravdu. Psát úvody je... Příšerný. :D Jináč já jsem spíš spokojená, když je víkend, pondělí je strašný. Musíš brzo vstávat a jsi jako zombie... No, všichni to známe. Každopádně rozhodně budu tento blog sledovat. Píšeš neobyčejně vtipně, proto se mnou počítej. :D

    /představuje si Annie stejně jako Míša a dusí se smíchy/

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo potřebuje úvod? Jak víme, úvod vypadá tak nějak moc.. profesionálně, to prostě o člověku nic neřekne. Důležité je dostat ty druhé hnedka do děje.
    Jsme v postmoderně, a to znamená, že můžeš nechat kohokoli plácat se ve tvých myšlenkách, aniž by věděl, která bije. A pak budeš uznávaná za svoji genialitu, kterou vlivem postmoderny, nikdo nepochopil.
    Postmoderna je vlastně úžasná věc, i když jí nechápu a nedává mi smysl. Možná v tom je kouzlo.
    A teď jsem se strašně zamotala do postmoderny, místo toho, abych ti řekla, že i když, podle sebe, píšeš čičoviny, tak píšeš fajn. Tak.
    A dneska ještě jednou: Jsi úžasná. (Tahle věta se prostě neomrzí.)

    OdpovědětVymazat

You can say anything you want. Well... I probably won't bite you.